Ster In- en verkooporganisatie - Algolweg 9-8 - 3821 BG Amersfoort  - Telefoon (033) 455 58 97

Kerstpakketten en relatiegeschenken, een blijk van waardering

 

Een feestpakket is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. De voorpret van het vinden van het perfecte pakket, de gezonde spanning wat “ze” ervan zullen vinden, de blije gezichten en bedankjes als ze het pakket hebben uitgepakt.

 

Stel zelf je pakket samen

 

Van een eigen brief, logo of verpakking bij een standaard pakket tot een compleet zelf samengestelde combinatie van producten. Je kunt ook waardebonnen en keuze cadeauconcepten aan je pakket toevoegen. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. In de brochure vind je een selectie van ons uitgebreide assortiment. In onze showroom vind je nog veel meer artikelen sfeervol uitgestald. Zo krijg je nog meer inspiratie voor jouw perfecte pakket. Is de keuze te overweldigend? Onze medewerkers helpen je graag en stellen met jou een pakket samen dat past bij jouw budget en wensen.

 

In onze nieuwe feest-pakketten brochure presenteren wij vol enthousiasme onze collectie. Ons aanbod bestaat uit 48 met zorg samengestelde kerstpakketten en relatiegeschenken. Neem contact op met één van onze leden. Bezoek ook onze Ster Kerstpakketten 2021 site.